Good Manufacturing Practice (به اختصار GMP) یا عملیات خوب تولید به استانداردهایی گفته میشود که برای تولید مواد خوراکی و آشامیدنی، لوازم آرایشی، دارو و مکملهای غذایی و تجهیزات پزشکی با هدف “جلوگیری از به مخاطره انداختن سلامت مصرفکننده نهایی” اعمال میگردد. تولیدکنندگان ملزم به رعایت استاندارد مذکور هستند.
در حال حاضر، برای تضمین کیفیت محصولات و مواد غذایی وارداتی و صحهگذاری بر رعایت استانداردها در این محصولات، سازمان غذا و دارو مسئولیت انجام ممیزیهایGMP را به شرکت بازرسی آسکو بینالملل واگذار کرده است. بازرسان مجرب و آموزش دیده آسکو با مجوز از سازمان غذا و دارو این بازرسیها را انجام میدهند و گزارشات و نتایج به دست آمده را به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ارجاع میدهند و پس از تشکیل کمیته صدور گواهی، انطباق محصول با استانداردها مشخص خواهد شد.