بازرسی کشاورزی

بازرسی‌های کمی و کیفی محصولات خام و فرآوری شده کشاورزی

  • فرآوری شده (روغن، شکر، محصولات لبنی و محصولات گوشتی فرآوری شده، عسل، خشکبار، آب‌میوه‌ها، اسانس‌ها، رنگ‌های خوراکی، ژلاتین و …).
  • زراعی (گندم، جو، برنج، زعفران، سیب‌زمینی، سویا، کلزا، ذرت و کنجاله و …).
  • سموم دفع آفات و بیماری‌های نباتی (شیمیایی و زیستی).
  • کودهای شیمیایی، آلی، زیستی، PGPR.
  • باغی (موز، زیتون، آجیل‌ها و …).
  • دام و طیور و آبزیان (گوشت، شیر).
  • ماشین‌آلات کشاورزی.
  • خوراک دام و طیور.

صدور گواهی و برچسب‌گذاری

  • صدور گواهی‌های قرنطینه‌ای و عدم آلودگی به آفات و عوامل بیماری‌زا به روش‌های ملکولی و فنوتیپی (ظاهری).
  • تعیین درصد آلودگی به فلزات سنگین، مواد رادیواکتیو و توکسین‌ها.
  • برچسب‌گذاری محصولات ارگانیک و انجام بازرسی‌های دوره‌ای.
  • تعیین درصد خلوص و همگنی محصول به روش‌های ملکولی.
  • صدور گواهی‌های یکنواختی محصول از نظر اندازه.
  • تعیین تراریختی محصول به روش‌های ملکولی.
  • تعیین درصد رنگ‌های غیر مجاز.
  • صدور گواهی حلال.

بازرسی کارخانجات تولیدی صنایع غذایی، لبنی، تنقلات، دام و آبزیان، … و صدور گواهی حلال و تأیید سلامت

  • صدور گواهی کنترل کیفیت برای واحدهای تولیدی.
  • بازرسی و صدور گواهی تأیید سلامت برای دام و طیور و آبزیان.
  • بازرسی کشتار دام و طیور و صدور گواهی حلال و رعایت مسائل اخلاقی.
  • بازرسی کارخانجات فرآوری محصولات گوشتی و صدور گواهی کنترل کیفی.
  • بازرسی مواد اولیه (اسانس، رنگ‌های خوراکی، کنسانتره آب‌میوه و …) و صدور گواهی‌های سلامت و بهداشت، حلال، خلوص و کنترل کیفی.